Кичево викенд шема (9-11 ноември 2012)

Дом на Култура

Сабота: 65 годишнина на културно уметничко друштво ” Нико Пусоски – Кичево”, почеток: 19 часот, влез: 50 денари

* * *

Стадион на ФК Напредок

Недела: ФК Напредок – ФК Дрита, почеток: 13.00 часот

* * *

Спортска сала „Јанчица“

Недела: РК Кичево 10 – РК Кожувчанка, почеток 14.00

* * *

Велосипедски клуб „Спидбајк“

Недела: Неделна асфалт тура Кичево – Цер, почеток 10.55 часот (збирно место семафори накај Крушино/штрафара)

* * *

Клуб Гравити

Сабота: Скандал Састав Бенд, почеток: 22.45, влез /

* * *

Клуб Флерт

Петок: Средношколска забава, почеток: 22.35, влез слободен

Сабота: Дуле & Коки, почеток: 22.30, влез 50 ден.

* * *

*за настан кој не е наведен, слободно пишете да се додаде: kontakt@kicevo.mk