Боите на есента го освојуваат Крушино

Есента зачекори во вториот месец а боите на ова годишно време  ја прават природата се пошаренолика.Така деновиве Крушино се капе во егзотичните бои на есента.Неповторлива убавина и празник за очите, за сите  оние кои имаат време и желба да прошетаат и да уживаат во овој колорит на бои.
Зоран Антоски