Фекалната канализација пред училиште „Мирко Милески“

JP Комуналец продолжува со зафати на неколку места во градот. Деновиве се работи на дислокација на фекалната канализација во дворот на средните училишта „Мирко Милески“ и „Дрита“.

Зафатот е со должина од 141 м каде се поставени профил на цевки ф 200 мм. Поставени се и две шахти.

 

Exit mobile version