Кичево викенд шема (7 – 9 ноември 2014)

Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево

Петок: ИЗЛОЖБА “ЗАД СТАКЛОТО“, почеток: 20.00

 

Сала Јанчица

Сабота: ракометен натпревар Р.К Гого (Кадети) – Р.К Јуниор (Кадети), почеток: 11.00 влез: /

 

Клуб Маало

Петок: DJeneral Jankovic, почеток: 22.35 влез: /

Сабота: THE HOUNDS, почеток: 22.30 влез: /

 

Клуб Имиџ

Петок: After Work Party со Горан Слајд, почеток: 15.00 влез: /

Петок: Hip Hop & RnB Со DJ Oky Doky, почеток: 22.05 влез: /

Сабота: Презентација на Пелинковац со DJ FACE, почеток: 22.10 влез: /

 

Клуб Тунел

Сабота: Addicted, почеток: 23.00 влез:/

 

Јаху Пицерија

Петок: Свирка со Маестро Џибит, почеток: 21.00 влез: /

 

Aвенија Lounge Barr

Сабота: ::FANCY DANCING:: vol.35, почеток: 22.00 влез: /

 

Ресторан Изворски Бисер

Сабота: Свирка со „ПРОФА БЕНД“, почеток: 21.00 влез:/

 

Ресторан Визаж

Сабота: Свирка со Нота Бенд Тришо, почеток: 22.00 влез:/

 

 

Exit mobile version