Во центарот на Кичево се делеа цвеќиња по повод 8-ми март

Денес во центарот на Кичево се одржа убава акција во чест на Денот на жената – 8-ми март. Подмладокот на Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ делеше цветови на припадничките на понежниот пол. Убавиот гест беше поздравен од кичевчанки.

Ова е традиционална акција која партискиот подмладок ја реализира секоја година.

 

Exit mobile version