Понеделник, 9-ти септември е неработен ден

Министерството за труд и социјална политика информира дека 8 Септември – Денот на независноста, односно 9 септември (понеделник) е неработен ден за граѓаните на Република Македонија. Денот на независноста е прогласен за неработен согласно Законот за празници на Република Македонија.

Exit mobile version