Нова песна од веселиот камионџија (ВИДЕО)

Андруш камионџијата стана мегапопуларен на социјалните мрежи по феноменалниот глас кој го поседува. Човеков едноставно ќе ве орасположи колку и да не ви е денот. Има ново видео, погледнете го:


И уште еднаш, видеото со кое се прослави:

Exit mobile version