Романот „Ања“ во продажба со картичка со посвета

anja-2013По повод 8 ми Март -денот на жената, романот „Ања“ повторно е во продажба, овој пат заедно со картички со посвета.

– Значи поминаа 2 години од издавањето на АЊА. По повод 8 ми март, денод на жената, романот ќе се продава заедно со посвета на картичка која ќе се дели безплатно со секоја купена книга. Стихови за секоја мајка лично од мене напишани – вели авторката Оливера Ширгоска

Пригодниот подарок по повод 8-ми март може да се купи во дуќанот „Ширгоски“ кој се наоѓа кај градскиот пазар.