Апел за помош на Димитрија Ласовски

Димитрија Ласовски има 27 години и боледува од рак на тестисот кој што и покрај едно годишното лекување во нашата држава се прошири на белите дробови и на мозокот.

Сите методи во нашата држава за лекување на оваа болест се исцрпени и затоа е потребно лекување во Истанбул, Турција. Поради тоа што семејството е финансиски исцрпено и не е во можност ова лекување да го плати ве молиме кој е во можност да помогнe. Секоја помош е повеќе од добродојдена.

Донирајте на следните броеви:

Т-МОБИЛЕ 070/143-122
ВИП 077/143-133
ОНЕ 075/143-650

Или на сметките:

МАТИЧЕН БРОЈ:3012985410002 ,
ТРАНСАКЦИОНА СМЕТКА: 380676944300159 ПРОКРЕДИТ БАНКА.
ДЕВИЗНА СМЕТКА: 380676944304233 ПРОКРЕДИТ БАНКА.

Семејството на Димитрија им благодари на сите хумани луѓе.