Апел за помош на малечко бебенце

Ова малечко бебенце е родено со голема бемка на лицето која може да прерасне во тумор. Специјалните операции за оваа намена се изведуваат во Чикаго, САД. По операцијата, ова бебе ќе може да живее нормално без опасност да му биде загрозен животот.

Хируршките зафати чинат многу, а родителите неможат самостојно да го финансираат неговото лекување и ја бараат нашата помош. Да бидеме хумани, донирајте во рамките на вашите можности.

Телефони за донации:
ONE-075 143 123
VIP- 077 143 193
T MOBILE-070 143 191