Апел за помош на младата мајка

Младата Маја Керова-Бабунска е мајка на две ќерки, а боледува од рак на дојка.

Потребно и е да замине во Хјустон, но нема средства за тоа. Таа ги моли сите хумани луѓе да и помогнат.

Ви го пренесуваме писмото на оваа млада жена желна за живот и здравје. Прочитајте како може да и помогнете.

Exit mobile version