Заглавен автобус предизвика хаос во сообраќајот во Кичево (ФОТО)

avtobus oslomej2

Заглавен автобус кој ги превезува работниците на „Осломеј“ заглави попладнево на Булевар „Ослободување“. Тоа предизвика хаос во сообраќајот.

Булаварот кој е најфреквентна сообраќајница во градот воопшто не е исчистен од снегот кој завчера паѓаше и веќе втор ден е тешко прооден за возилата, а општинската власт целосно затаи во расчистувањето сообраќајниците.

avtobus oslomej3 avtobus oslomej4

avtobus oslomej1