Заглавен автобус предизвика хаос во сообраќајот во Кичево (ФОТО)

Заглавен автобус кој ги превезува работниците на „Осломеј“ заглави попладнево на Булевар „Ослободување“. Тоа предизвика хаос во сообраќајот.

Булаварот кој е најфреквентна сообраќајница во градот воопшто не е исчистен од снегот кој завчера паѓаше и веќе втор ден е тешко прооден за возилата, а општинската власт целосно затаи во расчистувањето сообраќајниците.

Exit mobile version