Бебенце се роди во колона завеана од снег

Бремена жена од Зрењанин, Република Србија откако добила породилни болки тргнала со автомобил до болницата за да се породи.

Но колоната во која патувала била завеана од обилниот снег кој таму паѓа неколку денови. Екипата на брзата помош ја сместила мајката во еден од завеаните камиони каде се породила. Малечкото бебе го добило името Николина.

И мајката и бебето сега се добри!