Да му помогнеме на Бојан Симовски

Бојан Симовски е единствен Македонец кој има испратено фотографија од Македонија за натпреварот на веб страната за биодиверзитет. Да му помогнеме да победи. Гласајте за да победи неговата фотографија која ја претставува нашата земја на следниот линк http://www.ceeweb.org/go-wild-2/voting/species/ под име Bojan_Simovski_Procreation.

Exit mobile version