Кичевчанецот Борче Илијоски беше дел од Shulich School of Business

Нашиот сограѓанин Борче Илиоски, член на ИСЛАА (Ivanov School of Leaders – Alumni Association), како дел од Едукативната програма на Македонија 2025 имаше прилика да следи повеќе обуки за извршен менаџмент на ‘‘Shulich School of Business’’ на Јорк Универзитетот во Торонто, Канада.

‘‘Shulich School of Business’’ е рангиран во топ 10 елитни бизнис училишта во светски рамки. Во рамките на овој проект Илијоски имаше прилика да се запознае лично со Jason Axmith, CEO на Sharma Leadership International Inc.,

На остварената средба ја претставил ИСЛАА , отворените планови за заемна соработка како и основните принципи, идеали и вредности на кои се базира организацијата. Во прилог линк со интервју, во кој ќе дознаете повеќе за ангаржманите на Борче Илиоски во склоп на овој проект и неговите искуства од истиот.

Линк до интервјуто со Борче Илијоски на Македонија 2025, тука!

Exit mobile version