ВИДЕО: Бруно Марс по кичевски

Кичевчаните Line Out направија cover на „When I was your man“ на Бруно Марс. Звучи одлично, изгледа одлично. Аранжманот е на Зоран Алексиќ. Снимана е од Ненад Милошески. Спотот е снимен во Кичево. Уживајте.

Exit mobile version