Кои родендени ни го менуваат животот?

Родендените секогаш се добро време за сведување на сметките, анализа на постигнатото и поставување на цели за иднината, но некои

Read more

Фосилни остатоци од носорог откриени во Македонија

Фосилни остатоци од носорог стари три до пет милиони години се пронејдени во масовната праисториска  гробница на животни во близина

Read more

Како да донесете правилни новогодишни одлуки и како да си останете на зборот

Новогодишните одлуки се заеднички за сите луѓе во светот. Обично се работи за судбински одлуки, како почнување диета, откажување од

Read more

Урнебесна реклама: Дрогба VS Меси (видео)

Урнебесно добра реклама на Turkish Airlines е новиот хит на YouTube! Турскиот авио превозник традиционално прави добри реклами и не

Read more