Фосилни остатоци од носорог откриени во Македонија

Фосилни остатоци од носорог стари три до пет милиони години се пронејдени во масовната праисториска  гробница на животни во близина

Read more

Како да донесете правилни новогодишни одлуки и како да си останете на зборот

Новогодишните одлуки се заеднички за сите луѓе во светот. Обично се работи за судбински одлуки, како почнување диета, откажување од

Read more

Урнебесна реклама: Дрогба VS Меси (видео)

Урнебесно добра реклама на Turkish Airlines е новиот хит на YouTube! Турскиот авио превозник традиционално прави добри реклами и не

Read more

Идеалната разлика во годините меѓу брачните партнери

Едно неодамна спроведено истражување покажа колку е важна разликата во годините за долготрајност на врските. Истражувањето кое опфатило 3.000 испитаници,

Read more