Две децении без Милан Младеновиќ и ЕКВ

Денеска се навршуваат 20 години од смртта на Милан Младеновиќ, фронтменот на култната белградска рок-група „Екатарина Велика“. Иако живееше само

Read more

Поради технички пропуст од банкомат подигнал речиси 1,5 милиони долари

Келнерот Ден Сондерс од австралискиот град Вангарет, станал милионер откако во февруари случајно открил технички пропуст на банкомат, што му

Read more