Coinbet24 – конечно светска обложувалница со македонска поддршка!

Љубителите на онлајн обложувањето во Македонија долго време го чекаа тоа – Coinbet24 влезе на македонскиот пазар како прва светски позната обложувалница со македонска поддршка.

Coinbet24 е првата обложувалница која ви овозможува уплата во денари можете да депонирате најмалку 100 денари и што е најважно има македонска поддршка на македонски јазик.

Бонусите се само едниот сегмент поради кој љубителите на обложувањето ја преферираат Coinbet24, a моменталната понуда е 100% бонус до 6000 денари кој може да ги искористите за спортско обложување.

Coinbet24 нуди одличен избор на спортови и настани на кои можете да се обложувате. Спортското обложување вклучува спортови како кошарка, тенис, хокеј на мраз, американски фудбал, фудбал, рагби, крикет, снукер, бејзбол, одбојка, пикадо, бадминтон, футсал и ракомет.

Поради македонската поддршка регистрацијата е многу лесна и може да се регистрирате за само 30 секунди. Регистрирајте се тука и веднаш искористете го бонусот до 100% на првото обложување.