Да и помогнеме на нашата сограѓанка Ивана Савеска

Ivana Saveska

Нашата сограѓанка Ивана Савеска има 28 години и има проблеми со видот. Нејзиниот вид може да биде вратен со вградување на био чип по што ќе може да живее нормален живот.

Овој потфат е можен на клиника во Русија и истиот чини над 7000 евра, средства кои можеме заедно да ги собереме.

Телефонски броеви за донации:

T-mobile: 070 143 122

VIP: 077143 133

Повикот чини 100 денари.

Средства можат да се донираат и на следната жиро сметка:

UNI BANKA

 240337007788341 на име на Ивана Савеска

 

Да и помогнеме на Ивана!