ВИДЕО: Даниел Кајмакоски настапи со песна на Влатко Лозаноски

Одличниот Даниел Кајмакоски кој буквално растура на X Factor Adria, синоќа уште еднаш ја освои публиката,  овој пат со песна од нашиот Влатко Лозаноски! Одлична изведба! Кајмакоски изјави дека „Сонце не ме грее“ е една од неговите најомилени песни, а Лозаноски еден од најомилените македонски пејачи.

Браво Даниел, Кичево votes 4 U!

Exit mobile version