Промоција на програмата на градоначалникот Благоја Деспотоски

Во сабота, 2 март, во новата спортска сала „Христо Узунов“, актуелниот градоначалник на Кичево, Благоја Деспотоски – Ташко,  ќе ја претстави програмата со која се кандидира за втор мандат. Промоцијата е закажана за 18.30 часот.

На промоцијата ќе говори и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ и Претседател на Владата на Република Македонија, Никола Груевски.

На промоцијата се поканети сите кичевчани.

Facebook настан: http://www.facebook.com/events/160921360728970/