Детали за лицето кое загина на патот Кичево – Гостивар

Лицето кое вчера беше пронајдено мртво во провалија кај каменоломите на патот Кичево – Гостивар, претходно било пријавено за исчезнато во МВР. Исчезнатиот бил пријавен на 1 ноември.Најдени се неговите лични документи за идентификација

На 3 метри од телото било и оштетеното возило Шкода Октавија. МВР и во текот на денешниот ден врши увид на местото на настанот и се преземаат мерки целиот случај да биде документиран.