ВИДЕО: Забележан диносаурус по Булевар Ослободување во Кичево

Големиот гуштер е забележан вчера попладнето по булеварот на тревникот пред Стопанска банка. Веројатно му годело топлото време. Не се пријавени никакви инциденти. Во секој случај бидете внимателни.

Анимација: Zlatko Zlate