ШОУТАЈМ: Дива свиња трча на Стража (фото)

Пред 2 недели мечка тршаче на Пресека, сега Дива Свиња, си „џогира“ на Стража. Фотографијата е снимена денеска, а ја објави порталот Press24.mk.

Ако уловите со телефонот уште некое животно во слична ситуација, пратете ни на kontakt@kicevo.mk да објавиме.

Exit mobile version