Филмот „До Балчак“ од вечерва пред кичевската публика

Кичевчани ќе имаат убава прилика наредните денови да го посетат киното бидејќи ќе се прикажува најновиот македонски филм „До Балчак“ од Столе Попов.

Филмот ќе се прикажува во Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево од вечерва, па се до недела. Кинопроекциите се со почеток од 20 часот, а картата е 100 денари.

 

Exit mobile version