До каде вака?

Малку ни е ѓубре на секој чекор, па фалеше и она што е во контејнерите да биде расфрлано наоколу. Тажнава слика е од кејот. Наместо да служи како место за релаксација и дружење, за жал кејот изгледа вака.

Речиси се’ што ќе се направи за да служи и да биде убаво, за неколку дена, максимум месеци, бива уништено.

Не е ни до градот, ни до луѓето, до поединци е. Повеќе на линкот.