Дожд и магла на Стража

На патниот правец Кичево – Гостивар, на Стража врне дожд и има појава на магла. Видливоста е намалена иизнесува 50 метри – известуваат од ЈП „Македонија пат“.

Се препорачува внимателно возење поради можни одрони на патот како и зголемена фреквенција на возила кои вонредно сообраќаат на овој правец поради продолжениот викенд.

 

Exit mobile version