Големо паднато дрво блокира улица во Кичево

Дрво утрово паднало и ја блокирало улицата „Јанко Михајлоски“ по кејот на реката сушица. За среќа нема повредени, но улицата во моментов е непроодна. Избегнувајте ја додека паднатото дрво не биде отстрането.

Испратил Филип Маркоски