ФОТО: Бранко Црвенковски во посета на Кичево

Доскорешниот претседател на СДСМ, Бранко Црвенковски, денес беше во посета на Кичево. Црвенковски беше придружуван од членовите на локалното партиско раководство.

Ова е веројатно прво појавување во јавноста на Црвенковски кој од функцијата претседател на СДСМ се повлече пред нешто повеќе од 2 месеци.