ФОТО: Гори шумата над Иванидол

Пожар кој избувна попладнево започна со голема брзина да се шири над населбата Иванидол. Гори борова шума. Благодарение на втерот кој дува, се зголемува и опожарената површина. (Фото: Wez Bem)