ЕКСКЛУЗИВНО: Погледнете како изгледа новиот клуб „Имиџ“

Kicevo.Mk ексклузивно ви го прикажува изгледот на новиот клуб „Имиџ“ во Кичево. Официјалното отворање на клубот е вечерва!

Exit mobile version