ФОТО: Скопје Сити Мол однатре

70 милиони евра инвестиција / 2.000 нови работни места / 90.000 метри квадратни / 150 реномирани светски брендови / огромен број на локални брендови. Најголемиот трговски центар во Југоисточна Европа низ бројки. Фотографиите нека го кажат останатото.

Фото: Вечер