ФОТОГАЛЕРИЈА: Пожарот одблиску. Како изгледаше стихијата

Фотографиите се видување на огнената стихија низ очите на пожарникарите и сите кои беа вклучени во справувањето со неа. Овие луѓе цели 3 дена беа ангажирани во гаснењето во еден од поризичните пожари во Кичево, на особено недостапен терен, ризикувајќи ги своите животи. Благодарение на нив беше спасена шумата од поголеми уништувања.

ФОТО: Миле Костадиноски