ФОТОГАЛЕРИЈА: Фотографии од лице место; Се шири пожарот над Иванидол, засега нема опасност по куќите

Со голема брзина се шири пожарот над населбата Иванидол во Кичево. Стихијата е потпомогната од ветерот кој придонесува за нејзиното ширење. Теренот е тешко достапен за противпожарните екипи.  Најверојатно пожарот е последица на човечка рака. До овој момент нема опасност по куќите кои се наоѓаат на стотина метри од огнот.

Фото од лице место: Гоце Арсоски
Фото од лице место: Гоце Арсоски
Фото од лице место: Гоце Арсоски
Фото од лице место: Гоце Арсоски
Фото од лице место: Гоце Арсоски
Фото од лице место: Гоце Арсоски
Фото: Ване Радески


Exit mobile version