Галерија 1: Старо Кичево

Галерии од Кичево

Фотографиите се собрани со сесрдна помош на кичевчани. Посебна благодарност до Марјан Стојаноски – Мако кој изминатите години несебично се вложи во отворање на семејните архиви на кичевските семејства и креирање на прекрасна група „Кичево низ времето“. Збогатете ја оваа збирка со испраќање на ваши фотографии на мејлот kontakt@kicevo.mk Тука сликите никогаш нема да избледат. Да ги зачуваме спомените за едно време, за да знаеме како да чекориме во иднината.