„Мирко Милески“ и „Дрита“ нема да држат настава

Со одлука на Општина Кичево, учениците во средните училишта „Мирко Милески“ и „Дрита“ утре и задутре нема да одат одат на настава. Како причина се посочуваат обилните врнежи од снег.

Второто полугодие за учениците ќе започне на 20 јануари.

 

Exit mobile version