Голем одрон на Стража, возете внимателно

На магистралниот пат Кичево-Гостивар, на превојот „Стража“, сообраќајот се одвива отежнато поради одрон на камења.

Од АМСМ информираат дека од одронот е зафатена една коловозна лента кај Тајмишка раскрсница.