GUIDE.MK – интернет водич за забавен живот низ Македонија

Интернет порталот Guide.Mk кој постои од 2011 година е повторно активен во етерот. Дизајнерски освежен, порталот претставува водич кој го одразува ноќниот и clubbing живот во Македонија, не води во најубавите хотели, најдобрите ресторани, клубови, кафетерии и дискотеки.

Основната дејност на Guide.mk е насочена кон обезбедување на информација на своите корисници преку лесна навигација , пребарување преку веб-порталот, пристап до најновите вести, настани и промоции.

Покрај информации за настани од Македонија, порталот се занимава и со актуелните случувања од соседството и светот.

Навигацијата низ него е доста брза, содржините се прегледни и често се ажурира. Посетете го! http://guide.mk (На Facebook: https://www.facebook.com/guide.mk)

Exit mobile version