ВИДЕО: Две хеви-метал дечиња растурија на America’s got talent

Знам дека видеово ќе предизвика симпатии кај кичевските рокери и металци. Аралајн има 6 години, а Изи 9 години.

Настапот започнува од 02.38 секунди.

Exit mobile version