Официјално промовирана химната на ФК Напредок

Фото: Зоран Антоски

Во неделата, 10 март и официјално беше промовирана химната на ФК Напредок на градскиот стадион во Кичево. Влатко Лозаноски му ја подари химната на нашиот омилен клуб, а Напредок, во знак на благодарност, пријатно го изненади Лозано подарувајќи му дрес со неговото име.

Нека се пее за многу успеси, нека не бодри во поразите, нека ни донесе многу титули!