Официјално промовирана химната на ФК Напредок

Фото: Зоран Антоски

Во неделата, 10 март и официјално беше промовирана химната на ФК Напредок на градскиот стадион во Кичево. Влатко Лозаноски му ја подари химната на нашиот омилен клуб, а Напредок, во знак на благодарност, пријатно го изненади Лозано подарувајќи му дрес со неговото име.

Нека се пее за многу успеси, нека не бодри во поразите, нека ни донесе многу титули!

Exit mobile version