И Панчо ДНК го удри чочекот во тунелот од новиот автопат

Почитувани, Ви стојам на располагање за секаков вид на отварање на : Тунели, чешмички, автопатишта, свадби и сите останати церемонии….. 
Цена во инбокс.
Со почит
Панчо

Ова го напиша популарниот рапер на својот фејсбук профил и објави видео како игра чочек пред тунелот на неодамна отворената автопатска делница. Погледнете го видеото.

 

Exit mobile version