Исчезна 26 годишен кичевчанец

Вчера во полициската станица во село Осломеј Р.Р. (59) пријавил исчезнување на 26 годишно лице Ф.И. Сега исчезнатиот на 2 мај во 6 часот заминал од домот во непознат правец откако и му се губи секаква трага.

Полицијата превзема мерки за пронаоѓање на лицето.

МВР билтен

Exit mobile version