Исчезна 39-годишна жена, дали имате некаква информација?

Од 25-ти јули 2013 исчезната е француската државјанка Валери. Висока е 168 сантиметри и има 39 години. Дента кога исчезнала носела розеви патики, марка Адидас.

Нејзините најблиски ги замолуваат сите луѓе кои имаат било каква информација веднаш да пријават во полиција на телефонскиот број 192.

Доколку имате било какви информации за оваа личност веднаш пријавете во полиција на 192