ФОТО: Истанбул деновиве низ фотографии

Истанбул деновиве… Верувам дека нема човек кој останал рамнодушен на она што се случува во градот на Босфорот. Најголем дел од луѓето се затечени од она што се случува таму. Многу нашинци живеат и работат во Истанбул и ширум Турција, се надеваме дека се добро.

Доколку некој го чита ова, слободно нека ни пише, нека испрати фотографии, своја приказна и сл… на kontakt@kicevo.mk што точно се случува.

Фото: МИА

Exit mobile version