Изложба ,,Семејно насилство и трговија со луѓе”

semejno nasilstvo izlozba

Вечерва во Н.У. Центар за култура „Кочо Рацин” – Кичево ќе се одржи изложба ,,Семејно насилство и трговија со луѓе”.

Изложбата ја организира Клубот на млади при Црвениот Крст од Кичево.

Почетокот е предвиден за 18.00 часот.