ФОТО: Како кичевчанец во Дубаи го одбележа 11 октомври

Македонското знаме се развеа над Дубаи по повод националниот празник 11 Октомври! Во Дубаи има значителна колонија на кичевчани кои се на привремена работа во оваа заливска држава. БРАВО!

Exit mobile version